Number of the records: 1
Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company
Title Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company Translation Systém manažmentu bezpečnosti potravín ISO 22000 na príklade poľskej hydinárskej spoločnosti Author info Malgorzata A. Jarossová Author Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. Pp. 40-61 [1,05 AH]. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018 / Cierniak-Emerych Anna ; Dziuba Szymon ; Pietroń-Pyszczek Agata ; Bodak Andrzej ; Ulewicz Robert ; Blašková Martina. ISBN 978-83-63978-74-7 Note VEGA 1/0670/16 Document kind rozpis článkov z kníh Language English Country of Edition Poland Keywords bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * potraviny * kontrola kvality * riadenie kvality * podnik * normy ISO * štandardy * kvalita * kvalita potravín * Poľsko * kontrola kvality * dodávatelia * suroviny Annotation Opis systému riadenia bezpečnosti potravín podľa normy ISO 22000 vo vybranom hydinárskom podniku v Poľsku. Program predpokladov, operačný program predpokladov s dôrazom na kontrolné body (CP) a kritické kontrolné body (CCP), plán HACCP. Kvalifikácia a hodnotenie dodávateľov, kontrola kvality surovín a tovaru. Public work category Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ References (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E18 00287-002, online
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 324.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1