Number of the records: 1  

Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse

  1. Title Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse
    Parallel titleЕthymological Characteristics of Borrowings in the Gastronomic Discourse
    TranslationЕtymologické charakteristiky výpožičiek v gastronomickom diskurze
    Author infoT.V. Morozkina, D. A. Golubeva, Jarmila Rusiňáková
    Author Morozkina T.V.
    Co-authors Golubeva D. A.
    Rusiňáková Jarmila EUBFAJKAJ - Katedra anglického jazyka FAJ
    Source document Povolžskij pedagogičeskij poisk : Naučnyj žurnal. God. 37, no. 3 (2021), c. 64-69 online. - Ulyanovsk : Published By Ulyanovsk State Pedagogical University. ISSN 2307-1052
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageRussian
    Country of EditionRussian Federation
    Keywords gastronómia * pôžičky * komunikácia interkultúrna * jazyk odborný * jazykoveda
    AnnotationČlánok sa zaoberá charakteristikami pôžičiek a ich príčinami v gastronomickom diskurze. Gastronomické témy odrážajú široké spektrum vlastností jazyka a kultúry, preto je zaujímavé pri štúdiách čŕt aj interkultúrna komunikácia. Analýza zameraná na určenie etnosémantických komponentov.
    Public work categoryScientific titles in foreign not carented magazines and other year-books
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE21 00558-001, kópia plného textu

    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF370.2 KBfrom the SEK IP address after logging in
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.