Number of the records: 1
Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse
Title Etimologičeskije charakteristiki zaimstvovanij v gastronomičeskom diskurse Parallel title Еthymological Characteristics of Borrowings in the Gastronomic Discourse Translation Еtymologické charakteristiky výpožičiek v gastronomickom diskurze Author info T.V. Morozkina, D. A. Golubeva, Jarmila Rusiňáková Author Morozkina T.V. Co-authors Golubeva D. A. Rusiňáková Jarmila EUBFAJKAJ - Katedra anglického jazyka FAJ Source document Povolžskij pedagogičeskij poisk : Naučnyj žurnal. God. 37, no. 3 (2021), c. 64-69 online. - Ulyanovsk : Published By Ulyanovsk State Pedagogical University. ISSN 2307-1052 Document kind schedule of articles from periodics Language Russian Country of Edition Russian Federation Keywords gastronómia * pôžičky * komunikácia interkultúrna * jazyk odborný * jazykoveda Annotation Článok sa zaoberá charakteristikami pôžičiek a ich príčinami v gastronomickom diskurze. Gastronomické témy odrážajú široké spektrum vlastností jazyka a kultúry, preto je zaujímavé pri štúdiách čŕt aj interkultúrna komunikácia. Analýza zameraná na určenie etnosémantických komponentov. Public work category Scientific titles in foreign not carented magazines and other year-books Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E21 00558-001, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 370.2 KB from the SEK IP address after logging in article
Number of the records: 1