Number of the records: 1
Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production
Title Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production Parallel title Manažment potravinového rizika z hľadiska udržateľnej spotreby a výroby Author info Jaroslava Ivančáková Author Ivančáková Jaroslava EUBFPMKPO - Katedra podnikovohospodárska FPM Source document Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. Pp. 75-83 online. - Brno : Masaryk University Press, 2021 / Hrušovská Dana ; Sedláková Iveta ; Grisáková Nora. ISBN 978-80-210-7681-5 DOI 10.5817/CZ.MUNI.P210-8640-2021-8 Výstup z projektu VEGA 1/0708/20 Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov
Note VEGA 1/0708/20 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Czech Republic Keywords rozvoj trvalo udržateľný * riziko * potraviny * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * ekonomika environmentálna * ekonomika ekologická * priemysel potravinársky Annotation Súčasný vývoj v oblasti potravinového manažmentu rizík s prepojením na udržateľnú výrobu a spotrebu. Manažment potravinového rizika, pojmy a celkovo udržateľný rozvoj, iniciatívy, stratégie. Postoj k aktuálnej situácii v zelenej ekonomike v kontexte trvalo udržateľného rozvoja s dôrazom na vývoj v rámci Európskej únie. Public work category Scientific titles in foreign noticed scientific year-books (not conference) Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E21 00811-009, kópia plného textu
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 408.9 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1