Number of the records: 1
Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA
Title Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA Parallel title Impact of the Covid-19 Pandemic on the Functioning of the HORECA Sector Author info Marián Chrobák Author Chrobák Marián EUBPHFKKM - Katedra kvantitatívnych metód PHF Source document Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. Roč. 18, č. 1 (2022), s. 64-69 online. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2022. ISSN 1336-7137 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic Keywords ruch cestovný * hotelierstvo * reštaurácie * pandémia * koronavírus * Slovensko Annotation Dopad pandémie Covid-19 na sektor HORECA. HoReCa je pojem, ktorý zahŕňa segment hotelierstva a rôznych druhov gastronomických prevádzok, ide o skratku slov označujúcich miesta predaja s priamou konzumáciou tovarov a služieb: Hotel, Reštaurácia, Stravovanie/Kaviareň (Catering). Sektor HORECA, ako súčasť cestovného ruchu, zahŕňa ubytovacie a stravovacie služby. Budúcnosť sektora HORECA. Public work category Scientific works in others home magazines Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E22 00108-007, kópia plného textu References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2022: 1
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 281.3 KB z IP adresy SEK po prihlásení article
Number of the records: 1