Number of the records: 1
Systémy manažérstva bezpečnosti potravín
Title Systémy manažérstva bezpečnosti potravín Author info Martha Petró-Turza Author Petró-Turza Martha Source document Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 9, č. 2 (marec-apríl 2003), s. 29-30. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2003. ISSN 1335-5511 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords potraviny * potraviny modifikované geneticky * voda pitná * hygiena výživy * bezpečnosť potravinová * zdravie * zdravotníctvo * organizácie medzinárodné * spolupráca medzinárodná * normy technické * harmonizácia Annotation Nárast ochorení spôsobených kontaminovanými potravinami.Najčastejšie sa vyskytujúce infekcie v rozvojových krajinách.Zdroje kontaminácie - nehygienická pitná voda, geneticky modifikované potraviny, nevhodné výrobné procesy. Vytváranie účinných systémov kontroly a ich harmonizácia na medzinárodnej úrovni. Požiadavka na normu týkajúcu sa bezpečnosti potravín. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2003: 1-6 + 5 príl.
article
Number of the records: 1