Number of the records: 1
Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku
Title Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku Author info Mária Pachingerová Author Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Source document Obchodné podnikanie a marketing v novom európskom hospodárskom priestore : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie pri príležitosti 35. výročia vzniku Obchodnej fakulty konanej pod záštitou podpredsedu vlády SR Ivana Mikloša : 7.-8. október 2004. S. 497-502. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. ISBN 80-225-1904-9 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords gastronómia * Slovensko * reštaurácie * ruch cestovný * kultúra Annotation Gastronómia ako súčasť slovenskej kultúry neplní len realizačnú funkciu, ale do pozornosti sa dostáva v podobe zážitku z niečoho nového , nepoznaného, často spojeného so sprievodným programom. Gastronómia je významnom súčasťou cestovného ruchu. Rozvoj cestovného ruchu otvoril nové dimenzie pre formovanie nových gastronomických požiadaviek a tvorbu adekvátnych noriem ich uspokojovania. Gastronómia sa môže stať hlavným motivačným faktorom pre výber destinácie cestovného ruchu. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E04 00703-049, OBF - Archív EPC, originál dokumentu
article
Number of the records: 1