Number of the records: 1  

Regionálna gastronómia ako súčasť produktu cestovného ruchu

  1. Title Regionálna gastronómia ako súčasť produktu cestovného ruchu
    Author infoJaroslava Marušková
    Author Marušková Jaroslava
    Source document Ekonomická revue cestovného ruchu : vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela. Roč. 40, č. 4 (2007), s. 243-247. - Banská Bystrica : Ekonomická fakulta UMB, 2007. ISSN 0139-8660
    Document kindschedule of articles from periodics
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu
    Keywords ruch cestovný domáci * ruch cestovný aktívny * služby * ponuka * gastronómia * kultúra * národ * regióny * propagácia * Slovensko
    AnnotationGastronómia ako neoddeliteľná súčasť kultúrneho dedičstva národa. Význam regionálnej gastronómie pri tvorbe produktu cestovného ruchu. Medzinárodné hnutie slow food zamerané proti degradujúcim účinkom rýchleho stravovania typu fast food. Vznik tzv. archy chutí, ktorej úlohou je spísať a zachovať tradičné jedlá a potraviny, ktorým hrozí zánik. Národná gastronomická ponuka ako súčasť motivačného cestovného ruchu. Nevyhnutnosť venovať pozornosť slovenskej gastronómii v medzinárodnej propagácii.
    DatabaseARTICLES
    ReferencesPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Numbers2007: 1-4

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.