Number of the records: 1
F & B
Title F & B Author info Magdaléna Maceášiková Author Maceášiková Magdaléna Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 3, č. 3 (2009), s. 34-38. - Žilina : Direct press, 2009. ISSN 1337-0545 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords reštaurácie * manažment * služby * kvalita * personál * zamestnanci * zákazníci Annotation Food & Beverage - oddelenie reštaurácie a baru - v hoteli. Identifikácia cieľovej skupiny ako prvotný krok k dobrému fungovaniu hotelovej reštaurácie a baru. Riadenie hotelovej reštaurácie. Organizácia práce. Jedálny lístok - menu. Kvalitná obsluha a systémy obsluhy. Room service. Správne stolovanie. Čaro atmosféry. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2009: 1-6
article
Number of the records: 1