Number of the records: 1
Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok"
Title Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok" Author info Jaroslava Marušková Author Marušková Jaroslava Source document Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 62-67. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Keywords zariadenia stravovacie * reštaurácie * gastronómia * inovácia * zamestnanci * manažéri * manažment * prieskum * Slovensko Annotation Poznatky, ktoré vyplynuli z prieskumu 39 gastronomických zariadení 12 slovenských miest. Hlavný dôvod inovácií - udržanie si konkurencieschopnosti zariadenia, zvýšenie návštevnosti, rast tržieb a lojalita zákazníkov. Inovácie a zamestnanci. Typy inovácií. Zdroje informácií o nových trendoch. Bariéry zmien. Hostia a inovácie. Dva smery v slovenských reštauráciách. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2012: 1-12
article
Number of the records: 1