Number of the records: 1
Hotelový controlling
SYS 0173345 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20231011125858.3 100 $a 20130624a2013łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Hotelový controlling $f Peter Gallo 330 $a Strategický a operatívny kontroling a ich nástroje. Nové požiadavky na hotelový kontroling. Postup tvorby systému riadenia výkonnosti v hotelových zariadeniach. Príklad swot analýzy a určenia stratégie v hotelovom zariadení. Kritické faktory úspešnosti a určovanie úzkych miest. Strategická mapa hotelového zariadenia - finančná a zákaznícka perspektíva. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0239389 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 7, č. leto (2013), s. 20-25 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2013 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002369 $a hotely 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005404 $a riadenie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003324 $a metódy riadenia 610 1-
$9 eu_un_auth*0006940 $a metóda BSC 610 1-
$9 eu_un_auth*0005766 $a kontroling strategický 610 1-
$9 eu_un_auth*0005765 $a kontroling operatívny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007087 $a výkonnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001101 $a analýza swot 675 $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie 700 -1
$3 eu_un_auth*p0042372 $a Gallo $b Peter $c ml. $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20130624 $g AACR2
Number of the records: 1