Number of the records: 1  

Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia

  1. Title Regionálna gastronómia vo vybraných krajinách Európskej únie - inovácia verzus tradícia : bakalárska práca
    Author infoKatarína Šimánková, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Author Šimánková Katarína
    Another authors Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Corporation Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Issue dataBratislava, 2016. - 72 s.
    Document kindpráce záverečné bakalárske (Bc.)
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    DatabaseZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Call number891813

    File nameSizeTyp prístupu
    Elektronická verzia práce3.5 MBfrom the EU IP address after logging in

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.