Number of the records: 1
Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China
SYS 0272725 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20210326134148.3 100 $a 20210326a2021łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng 102 $a SK 200 1-
$a Factors Limiting Quality Assurance Program Implementation in Food Manufacturing Companies in Shanghai, China $f Qijun Jiang, Wojciech Jan Florkowski 330 $a Štúdia skúma rozdiely v dôležitosti rôznych obmedzení, ktoré bránia spoločnostiam v realizácii programov kvality. Prieskum realizovaný v troch pododvetviach potravinárskeho priemyslu v čínskom Šanghaji. Na identifikáciu štatisticky významných faktorov sa používajú deskriptívne štatistiky a regresná technika korigovaná na heteroskedasticitu. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0272723 $1 011 $a 1336-9261 $1 200 1 $a Review of Agricultural and Applied Economics $b elektronický zdroj $v Vol. 24, no. 1 (2021), pp. 27-36 $1 210 $a Nitra $c Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre $d 2021 541 1-
$a Faktory obmedzujúce implementáciu programu zabezpečenia kvality v potravinárskych spoločnostiach v čínskom Šanghaji 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004349 $a poistenie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001562 $a Čína 700 -1
$3 eu_un_auth*0080597 $a Jiang $b Qijun $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0080598 $a Florkowski $b Wojciech Jan $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20210326 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Number of the records: 1