- The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural A…
Number of the records: 1  

The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural Area, Organic Agricultural Production and Sales of Packaged Organic Food

  1. SYS0302958
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20250529141420.1
    014
      
    $a 2-s2.0-85200458619 $2 SCOPUS
    035
      
    $a 1189337 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20240704d2024łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CH
    200
    1-
    $a The Slovak Organic Food Market: Development of Organic Agricultural Area, Organic Agricultural Production and Sales of Packaged Organic Food $f Malgorzata Agnieszka Jarossová, Renáta Ševčíková, Katarína Chomová
    301
      
    $a VEGA 1/0398/ 22
    321
      
    $a Registrovaný: Scopus
    330
      
    $a Rastúci záujem spotrebiteľov o zdravý životný štýl a vyššiu kvalitu produktov ovplyvňuje dynamický rozvoj biopotravín nielen v Európskej únii, ale aj na celom svete. Postupne sa uberá k dôveryhodnosti a transparentnosti výrobcov, čerstvosti v potravinárskom priemysle a prirodzenosti produktov, ktoré vyrábajú. Ekologická výroba je celkový systém riadenia fariem, výroby potravín a jej vplyvu na životné prostredie (ochrana prírodných zdrojov a uplatňovanie prísnych noriem v oblasti životných podmienok zvierat a výroby).
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0302950 $1 010 $a 978-3-031-59131-0 $1 200 1 $a Data-Centric Business and Applications $b elektronický zdroj $e Advancements in Information and Knowledge Management $i Volume 2 $v Pp.351-370 $1 210 $a Cham $c Springer Nature Switzerland $d 2024 $1 215 $a 441 s.
    541
    1-
    $a Slovenský trh s biopotravinami: Rozvoj ekologického poľnohospodárstva, výroba ekologických produktov a predaj balených biopotravín
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001299 $a bioprodukty
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004509 $a ponuka
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001845 $a dopyt
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007118 $a výroba ekologická
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKMA $4 070 $9 60 $f 1978- $T Katedra marketingu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0076928 $a Ševčíková $b Renáta $p EUBOBFKMA $4 070 $9 20 $f 1982- $T Katedra marketingu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0022514 $a Chomová $b Katarína $p EUBOBFKMA $4 070 $9 20 $f 1983- $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20240704 $g AACR2
    830
      
    $a mm-zmena kategórie na AEC, zdrojový dokument je v Crepč evidovaný Univerzitou Komenského ako zborník.
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.