- A Fixed Effects Model of the Competitiveness of the New Silk Road Cou…
Number of the records: 1  

A Fixed Effects Model of the Competitiveness of the New Silk Road Countries

  1. SYS0305301
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20241125111940.0
    035
      
    $a 1254204 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20241125a2024łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a A Fixed Effects Model of the Competitiveness of the New Silk Road Countries $f Andrea Hrubšová
    330
      
    $a Cieľom tohto príspevku bolo zhodnotiť a analyzovať vplyv iniciatívy Belt and Road na rast konkurencieschopnosti krajín zapojených do projektu. Na dosiahnutie tohto cieľa bola použitá ekonometrická analýza údajov z pevných panelov. Výsledky našej analýzy ukazujú, že existuje preukázateľný vzťah medzi krajinami zapojenými do iniciatívy Belt and Road a konkurencieschopnosťou. Na základe nášho výskumu môžeme konštatovať, že zapojenie sa do iniciatívy Belt and Road zvyšuje konkurencieschopnosť krajín.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0303199 $1 011 $a 1339-3081 $1 200 1 $a Studia commercialia Bratislavensia $b elektronický zdroj $e Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $v Roč. 17, č. 1 (2024), s. 47-58 $1 210 $a Bratislava $c Ekonomická univerzita v Bratislave $d 2024
    541
    1-
    $a Model pevných efektov konkurencieschopnosti krajín novej hodvábnej cesty
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003392 $a modelovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001562 $a Čína
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0081851 $a Hrubšová $b Andrea $p EUBOBFKMO $4 070 $9 100 $f 1999- $q I $T Katedra medzinárodného obchodu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20241125 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.