Number of the records: 1
Možnosti redukcie potravinového odpadu v priemysle
SYS 0310841 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20250619090640.9 100 $a 20250619a2025łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d slo 102 $a SK 200 1-
$a Možnosti redukcie potravinového odpadu v priemysle $f Ivan Masár 330 $a Potravinový odpad vzniká vo všetkých hospodárskych odvetviach, pričom potravinársky priemysel nie je výnimkou. Pri spracovaní poľnohospodárskych produktov rastlinného a živočíšneho pôvodu na finálne potravinárske výrobky sa tiež tvorí odpad. U spracovateľov poľnohospodárskych surovín a výrobcov potravín môže vzniknúť v každej fáze dodávateľského a výrobného reťazca. V závislosti od odvetvia potravinárskeho priemyslu a používaných výrobných postupov predstavuje podiel potravinového odpadu 1 až 10 %. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0310827 $1 011 $a 1335-7808 $1 200 1 $a Odpady $e minimalizácia, zhodnocovanie a zneškodňovanie $e odborný dvojmesačník $v Roč. 25, č. 5-6 (2025), s. 9-13 $1 210 $a Bratislava $c Wolters Kluwer SR $d 2025 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003940 $a odpad 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003942 $a odpad komunálny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003943 $a odpad výrobný 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003941 $a odpadky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004890 $a priemysel 610 1-
$9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky 700 -1
$3 eu_un_auth*0010195 $a Masár $b Ivan $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20250619 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Number of the records: 1