Number of the records: 1
Poľnohospodárstvo a výživa
Title Poľnohospodárstvo a výživa Author info A. Kuhajdová, E. Slivková, Jaroslav Janků Author Kuhajdová A. Co-authors Slivková E. Janků Jaroslav Source document Trend. Roč. 5, č. 8 (1995), s. 16A Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Keywords potraviny * kontrola * mäso * HACCP * kvalita výrobkov * inšpekcia štátna * mlieko * spotreba * Slovensko * 1992-1994 * víno * propagácia * výstavy Annotation Prezentácia systému HACCP (Hazard Analyzes Critical Control Points - Analýza rizík a kritických kontrolných bodov), ktorý predstavila skupina amerických a slovenských expertov financovaná USAID odborníkom mäsopriemyslu. Cieľ systému - spracované suroviny bezpečné pre ľudskú spotrebu a hygienicky nezávadné zariadenia. Princípy kontroly. Ako by mohol tento systém zmeniť terajší komplikovaný inšpekčný systém. - Údaje o množstve, kvalite a realizačných cenách mlieka na Slovensku v r.1992-1994. - Výstava vín na Cypre príspevkom k propagácii východoslovenského regiónu. Database ARTICLES
article
Number of the records: 1