Number of the records: 1
Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM
Title Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM Translation Evaluation of competitiveness of the Slovak dairy and meat industry based on the PAM method Author info Dagmar Matošková, Viera Ižáková, Marianna Blahovics Author Matošková Dagmar Co-authors Ižáková Viera Blahovics Marianna Source document Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 2, č. 2 (2002), s. 15-24. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186 Document kind schedule of articles from periodics Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 339.137 - Konkurencia Keywords konkurencieschopnosť * priemysel mliekarský * potravinárstvo * ceny trhové * výhody komparatívne * Slovensko Annotation Hodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM. Database ARTICLES References PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Numbers 2002: 1-3
article
Number of the records: 1