Number of the records: 1  

Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty

  1. Title Výhody systémov manažérstva bezpečnosti potravín pre podnikateľské subjekty
    Parallel titleAdvantages of food safety management systems for enterprises
    Author infoNatália Kováčová
    Author Kováčová Natália EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF
    Source document Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. S. 311-316. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3
    NoteRes. angl., slov. Bibliogr. odkazy
    Document kindschedule of articles from year books
    LanguageSlovak
    Country of EditionSlovak Republic
    systematics 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Keywords bezpečnosť potravinová * systém riadenia kvality * normy * normy ISO
    AnnotationV súčasnom období globalizácie môžeme sledovať zvýšený záujem zo strany podnikateľskej sféry a štátu o zabezpečovanie kvality, bezpečnosti potravín a ochrany spotrebiteľa. Príspevok pojednáva o výhodách systémov manažérstva bezpečnosti potravín podľa vybraných noriem, prostredníctvom ktorých môžu podnikateľské subjekty zvyšovať svoju konkurencieschopnosť a získať stabilnú pozíciu na trhu.
    Public work categoryScientific titles in home noticed scientific year-books (not conference)
    DatabasePUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    No. of Archival CopyE10 01434-064, originál dokumentu