Number of the records: 1
Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov
Title Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov Parallel title Current innovation trends of food products Author info Alica Lacková Author Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Source document Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2013 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 19. 9. 2013 Bratislava. S. 73-77 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3737-7 Výstup z projektu KEGA 017EU-4/2013 Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí
Note KEGA 017EU-4/2013 Document kind schedule of articles from year books Language Slovak Country of Edition Slovak Republic systematics 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Keywords potraviny * biopotraviny * potravinárstvo * priemysel potravinársky * spotreba potravín * výživa * dozor potravinový Annotation Charakterizovanie moderných trendov v oblasti potravinárskej produkcie a možnosti inovácie potravín. Potraviny, ktoré disponujú fyziologickým, biochemickým a iným účinkom. Koncepcie zdravého stravovania a stravovanie ľudí rôznych vekových skupín. Public work category Reports at home scientific conferences Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E13 01317-012, originál dokumentu
article
Number of the records: 1