Number of the records: 1
Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters
Title Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters Translation Predikcia pekárenskej kvality pšenice špaldovej založená na reologických a mixolab parametroch Author info Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová Author Lacko-Bartošová Magdaléna Co-authors Konvalina Petr Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená Source document Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. Roč. 48, č. 2 (2019), s. 213-220 online. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535 DOI 10.1556/066.2019.0002 Note ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí". - Registrovaný: Scopus Document kind schedule of articles from periodics Language English Country of Edition Hungary Keywords pšenica * múka * kvalita * kvalita potravín * pekárenstvo Annotation Testovanie potenciálu Mixolabu II v predikcii kvality pečenia. Významné pozitívne a negatívne korelácie medzi Farinografom, Mixolabom a priamymi ukazovateľmi kvality pečenia. Silná korelácia medzi Farinographom DS a C2 preukázala vhodnosť Mixolabu II na predpovedanie kvality pekárskeho chleba. Public work category Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books Registered in WOS Registered in SCOPUS Database PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ No. of Archival Copy E19 01006-001, online
File name Size Typ prístupu Plný text PDF 208.2 KB publicly available article
Number of the records: 1