Number of the records: 1  

Požiadavky na analýzu nákladov na kvalitu z pohľadu súboru noriem STN EN ISO 9000

  1. SYS0113150
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20231120132605.5
    100
      
    $a 20100430a2009łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Požiadavky na analýzu nákladov na kvalitu z pohľadu súboru noriem STN EN ISO 9000 $f Paulína Krnáčová
    301
      
    $a VEGA 1/4590/07
    327
      
    $a Príspevok bol vypracovaný v rámci grantu VEGA č. 1/4590/07 Nové prístupy k znižovaniu rizika v oblasti bezpečnosti produktov a ochrany spotrebiteľa
    330
      
    $a Všeobecné požiadavky na systém manažérstva kvality. Požiadavky na analýzu finančných zdrojov v systéme manažérstva kvality
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0164998 $1 011 $a 1337-7493 $1 200 1 $a Studia commercialia Bratislavensia $e scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $v Roč. 2, č. 8 (2009), s. 78-84 $1 210 $a Bratislava $c Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave $d 2009
    541
    1-
    $a Requirements for quality cost analysis according to the series of standards STN EN ISO 9000
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003719 $a normy kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005411 $a riadenie kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006232 $a systém riadenia kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0033440 $a náklady na kvalitu
    675
      
    $a 658.56 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000344 $x Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0012591 $a Krnáčová $b Paulína $f 1983- $p EUBOBFKTK $9 100 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20100430 $g AACR2
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.