Number of the records: 1  

Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP

  1. SYS0146976
    LBL
      
    $$$$$nla$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220912135135.8
    100
      
    $a 20120127a2011łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy Normy STN EN ISO 22000:2006 A HACCP $f Marek Šolc
    330
      
    $a Problematika potravinovej bezpečnosti v spoločnosti a v dodávateľských reťazcoch. Legislatíva v oblasti potravinovej bezpečnosti. Systémy manažérstva potravinovej bezpečnosti ako sú systém potravinovej bezpečnosti založený na prevencii a systém manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006. Výhody, ktoré vyplývajú zo zavedenia systému manažérstva bezpečnosti potravín podľa normy STN EN ISO 22000:2006.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0146833 $1 011 $a 1336-7137 $1 200 1 $a Manažment v teórii a praxi $b elektronický zdroj $e online odborný časopis o nových trendoch v manažmente $v Roč. 7, č. 3 (2011), s. 64-72 $1 210 $a Košice $c Katedra manažmentu PHF EU $d 2011
    541
    1-
    $a Food safety management system according to STN EN ISO 22000:2006 and HACCP
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002047 $a Európa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003719 $a normy kvality
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004873 $a prevencia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001441 $a certifikáty
    675
      
    $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0036540 $a Šolc $b Marek $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120127 $g AACR2
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.