Number of the records: 1  

Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations

  1. SYS0148996
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231211070251.3
    100
      
    $a 20120306a2012łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a CZ
    200
    1-
    $a Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations $f Renee B. Kim
    330
      
    $a Rozdielne vnímanie potravinového rizika spotrebiteľmi a odborníkmi. Význam efektívneho potravinového risk manažmentu. Porovnávacia štúdia prevedená v Číne a Kórei. Metóda, analýza dát, výsledky a diskusia.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0227892 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 58, no. 1 (2012), pp. 11-20 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2012
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005444 $a riziko
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005443 $a risk management
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006352 $a štúdie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001562 $a Čína
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002948 $a Kórea
    675
      
    $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0045017 $a Kim $b Renee B. $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20120306 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.