Number of the records: 1
Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne
SYS 0196195 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20231208111134.6 100 $a 20150107a2014łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d slo 102 $a SK 200 1-
$a Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne $f Anna Mydlová 330 $a Koncept potravinovej bezpečnosti. Model štyroch pilierov potravinovej bezpečnosti podľa FAO. Meranie a indikátory potravinovej bezpečnosti. Metódy merania spotreby potravín ako jedného z aspektov potravinovej bezpečnosti. Faktory ovplyvňujúce výber potravín a ich spotrebu. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0251975 $1 011 $a 1335-9258 $1 200 1 $a Geografia $e časopis pre základné, stredné a vysoké školy $v Roč. 22, č. 1 (2014), s. 26-29 $1 210 $a Bratislava $c Ing. Eva Jankovičová - EPL $d 2014 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*0009817 $a meranie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005895 $a spotreba potravín 675 $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie 700 -1
$3 eu_un_auth*0026446 $a Mydlová $b Anna $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20150107 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Number of the records: 1