Number of the records: 1  

Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne

  1. SYS0196195
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231208111134.6
    100
      
    $a 20150107a2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Prístup k štúdiu potravinovej bezpečnosti v regióne $f Anna Mydlová
    330
      
    $a Koncept potravinovej bezpečnosti. Model štyroch pilierov potravinovej bezpečnosti podľa FAO. Meranie a indikátory potravinovej bezpečnosti. Metódy merania spotreby potravín ako jedného z aspektov potravinovej bezpečnosti. Faktory ovplyvňujúce výber potravín a ich spotrebu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0251975 $1 011 $a 1335-9258 $1 200 1 $a Geografia $e časopis pre základné, stredné a vysoké školy $v Roč. 22, č. 1 (2014), s. 26-29 $1 210 $a Bratislava $c Ing. Eva Jankovičová - EPL $d 2014
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009817 $a meranie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005895 $a spotreba potravín
    675
      
    $a 338.43 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000167 $x Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0026446 $a Mydlová $b Anna $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150107 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.