Number of the records: 1  

Elektronická prezentácia - odporúčania k tvorbe dobrej prezentácie

  1. SYS0196744
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20220817111129.3
    100
      
    $a 20150120d2014łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Elektronická prezentácia - odporúčania k tvorbe dobrej prezentácie $f Agneša Gašperanová
    330
      
    $a Najdôležitejšie tipy a postupy pri vytváraní kvalitnej elektronickej prezentácie. Obsah, štruktúra prezentácie a prezentačné prostriedky, napríklad MS PowerPoint. Najčastejšie chyby prezentácií.
    463
    -1
    $1 010 $a 978-80-557-0698-6 $1 200 1 $a DidInfo 2014 $e recenzovaný zborník z 20. ročníka národnej konferencie: Banská Bystrica, 2.- 4. apríl 2014 $f Editor: Gabriela Lovászová $g Recenzenti: Ján Beňačka, Ivan Brodenec $v S. 38-44 $1 210 $a Banská Bystrica $c Univerzita Mateja Bela, Banská Bystrica $d 2014 $1 215 $a 212 s. $1 710 12 $a DidInfo $b národná konferencia $d 20 $e Banská Bystrica, Slovensko $f 2.-4.4.2014 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0057823 $a Beňačka $b Ján $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0057824 $a Brodenec $b Ivan $4 675
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0036807 $a prezentácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0037744 $a zručnosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0034435 $a komunikácia verbálna
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0057282 $a médiá sociálne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006433 $a technológie informačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné
    675
      
    $a 659.3 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000353 $x Masová komunikácia. Informovanie širokej verejnosti
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0015048 $a Gašperanová $b Agneša $p EUBFNHKIV $9 100 $4 070 $T Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená od 1.1.2024
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150120 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.