Number of the records: 1  

Process-based organizations: maturity management coming from selected aspects of its consistency

  1. SYS0201935
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20231204132314.8
    100
      
    $a 20150608a2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Process-based organizations: maturity management coming from selected aspects of its consistency $f Ján Závadský, Lenka Veselovská, Lucia Hudáková, Zuzana Závadská
    330
      
    $a Výsledky empirickej štúdie zameranej na konzistenciu procesne orientovaného systému riadenia.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0239221 $1 011 $a 1335-7069 $1 200 1 $a Ekonomika a spoločnosť $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici $d Journal of economics and social research : the scientific journal of the Faculty of economics Matej Bel University Banská Bystrica $v Roč. 14, č. 2 (2013), s. 137-148 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2013
    541
    1-
    $a Procesne riadené organizácie: zrelosť manažmentu založená na vybraných aspektoch jeho konzistentnosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005422 $a riadenie procesné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006210 $a systémy riadenia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003197 $a manažment strategický
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0045303 $a ukazovatele výkonnosti
    675
      
    $a 65.012.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000299 $x Technika a metódy riadenia. Riadenie. Vedenie. Autorita
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0066621 $a Závadský $b Ján $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0052391 $a Veselovská $b Lenka $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0021970 $a Hudáková $b Lucia $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0049535 $a Závadská $b Zuzana $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150608 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.