Number of the records: 1  

Economic and Ethical Aspect of Food Waste

  1. SYS0249709
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240502074009.1
    035
      
    $a 96967 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20181220d2018łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Economic and Ethical Aspect of Food Waste $f Ingrid Potisková
    330
      
    $a Rozsah potravinového odpadu, ekonomický a etický aspekt tohto problému. Možnosť zníženia potravinového odpadu. Vyhodnotenie dostupných údajov o potravinových odpadoch a nájsť spôsob, ako zastaviť tento trend.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0248507 $1 010 $a 978-80-225-4507-5 $1 200 1 $a Vedecké state Obchodnej fakulty 2018/1 $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $f zostavil: Marian Poláček $g recenzenti: Gabriela Pajtinková Bartáková, Miroslav Karlíček $v S. 171-178 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2018 $1 215 $a CD-ROM 287 s. [14,40 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0038900 $a Poláček $b Marian $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0024136 $a Pajtinková - Bartáková $b Gabriela $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0005572 $a Karlíček $b Miroslav $4 675
    541
    1-
    $a Ekonomický a etický aspekt plytvania jedlom
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003940 $a odpad
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0070823 $a plytvanie potravinami
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005154 $a prostredie životné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005158 $a prostriedky existenčné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005361 $a reťazce dodávateľsko-odberateľské
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0070086 $a sebestačnosť potravinová
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0013988 $a Potisková $b Ingrid $p EUBOBFKIO $4 070 $9 100 $f 1959- $T Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20181220 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.