Number of the records: 1
Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska
SYS 0256217 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20221104111217.7 100 $a 20190619a2019łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska $f Andrzej Rapacz 330 $a Pojem kulinársky cestovný ruch. Jeho podstata a možnosti jeho rozvoja v Poľsku. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0256208 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic review of tourism $v Roč. 52, č. 1 (2019), s. 4-13 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2019 541 1-
$a Culinary Tourism: Case of Lower Silesia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra 610 1-
$9 eu_un_auth*0002241 $a zvyklosti kultúrne 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005557 $a rozvoj regionálny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko 700 -1
$3 eu_un_auth*p0024590 $a Rapacz $b Andrzej $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0075167 $a Gryzsel $b Piotr $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20190619 $g AACR2
Number of the records: 1