Number of the records: 1  

Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska

  1. SYS0256217
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20221104111217.7
    100
      
    $a 20190619a2019łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kulinársky cestovný ruch: prípadová štúdia Dolného Sliezska $f Andrzej Rapacz
    330
      
    $a Pojem kulinársky cestovný ruch. Jeho podstata a možnosti jeho rozvoja v Poľsku.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0256208 $1 011 $a 0139-8660 $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $e vedecký časopis Ekonomickej fakulty Univerzity Mateja Bela $d Economic review of tourism $v Roč. 52, č. 1 (2019), s. 4-13 $1 210 $a Banská Bystrica $c Ekonomická fakulta UMB $d 2019
    541
    1-
    $a Culinary Tourism: Case of Lower Silesia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006040 $a stravovanie spoločné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002980 $a kultúra
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0002241 $a zvyklosti kultúrne
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005557 $a rozvoj regionálny
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004490 $a Poľsko
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0024590 $a Rapacz $b Andrzej $4 070
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0075167 $a Gryzsel $b Piotr $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20190619 $g AACR2
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.