Number of the records: 1
Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity?
SYS 0258013 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20190904100702.0 100 $a 20190904a2019łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a CZ 200 1-
$a Dual Quality Food: A Negative Social Externality or a Competitiveness Opportunity? $f Roberta Sisto, Giustina Pellegrini, Piermichele La Sala 330 $a Nové poznatky k téme dvojakej kvality potravín v západnej a strednej či východnej Európe. Asymetrické informácie a prístupy na trhy jednotlivých krajín. Európska legislatíva k tejto téme. Teoretická analýza načrtá aj pozitívne dôsledky v podobe príležitostí pre potravinárske firmy. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0257999 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 65, no. 7 (2019), s. 307–313 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2019 541 1-
$a Dvojaká kvalita jedla: negatívna sociálna externalita alebo príležitosť na konkurencieschopnosť? 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002048 $a Európska únia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004740 $a práva spotrebiteľské 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002461 $a informácie asymetrické 700 -1
$3 eu_un_auth*0075959 $a Sisto $b Roberta $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0075960 $a Pellegrini $b Giustina $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0075961 $a La Sala $b Piermichele $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20190904 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Number of the records: 1