Number of the records: 1  

Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve

  1. SYSr019763
    LBL
      
    01466naa^^2200385^^^450
    005
      
    20221205101502.4
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve $f A. Rapacz
    330
      
    $a Podstata a prístup ku kvalite služieb v hotelierstve. Kvalita a vlastnosti ubytovacích služieb. Princípy manažmentu kvality. Zabezpečovanie kvality na základe normy ISO 9000 (získanie certifikátu).
    463
    -1
    $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $v Roč. 28, č. 4 (1995), s. 167-173
    610
    1-
    $a hotelierstvo $9 eu_un_auth*h0002368
    610
    1-
    $a hotely $9 eu_un_auth*h0002369
    610
    1-
    $a služby $9 eu_un_auth*h0005745
    610
    1-
    $a kvalita $9 eu_un_auth*h0003009
    610
    1-
    $a ponuka $9 eu_un_auth*h0004509
    610
    1-
    $a dopyt $9 eu_un_auth*h0001845
    610
    1-
    $a ruch cestovný $9 eu_un_auth*h0005574
    610
    1-
    $a zariadenia ubytovacie $9 eu_un_auth*h0007348
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0009377 $a TQM
    610
    1-
    $a ISO
    610
    1-
    $a ISO 9000
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0024590 $a Rapacz $b Andrzej $4 070
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.