Number of the records: 1  

Predlžovanie trvanlivosti a zvyšovanie kvality potravín prostredníctvom aktívnych a inteligentných systémov balenia

  1. KRNÁČOVÁ, Paulína. Predlžovanie trvanlivosti a zvyšovanie kvality potravín prostredníctvom aktívnych a inteligentných systémov balenia. In Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA č. 1/0134/14. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3999-9, s. 184-202. VEGA 1/0134/14
    Ohlasy:
    [3] LACKOVÁ, Alica - ZSAPKOVÁ, Eleonóra. New Products and Their Launching on the Food Market. In Marketing and Market Facing Product and Technological Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018, pp. 110-134. ISBN 978-83-63978-75-4.
Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.