1. Štandardom pre HACCP je STN EN ISO 22000
Title | Štandardom pre HACCP je STN EN ISO 22000 |
---|---|
Author info | Jozef Kerekréty |
Author | Kerekréty Jozef |
Source document | Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 2 (2006), s. 29-30. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie |
Keywords | štandardy * normy technické * bezpečnosť potravinová * manažment * komunikácia interná * systémy riadenia * riziko * kontrola * Slovensko * EN ISO 22000 |
Annotation | Norma EN ISO 22000 Systémy manažérstva bezpečnosti potravín - Požiadavky na organizácie potravinového reťazca má od 1.2.2006 postavenie slovenskej technickej normy. Čoho sa norma týka. Pre koho je norma určená. Význam normy. Najdôležitejšie požiadavky - interaktívna komunikácia, systém manažérstva, kontrola nad rizikami. Benefity pre podniky. Prínos pre Slovensko. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2006: 1-12 |