1. Emócie ako hlavný faktor modelu správania slovenských spotrebiteľov pri výbere ich miesta stravovania
Title | Emócie ako hlavný faktor modelu správania slovenských spotrebiteľov pri výbere ich miesta stravovania |
---|---|
Author info | Pavol Kita |
Author | Kita Pavol EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF |
Source document | Faktory a determinanty štrukturálnych vzťahov v distribučných procesoch v podmienkach internacionalizácie a globalizácie obchodovania a ich vplyv na realizáciu distribučnej stratégie firmy : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA 1/4598/07 : Bratislava, október 2009. S. 98-107. - Bratislava : [Obchodná fakulta EU], 2009. ISBN 978-80-225-2834-4 |
Výstup z projektu | VEGA 1/4598/07 Faktory a determinanty štrukturálnych vzťahov v distribučných procesoch v podmienkach internacionalizácie a globalizácie obchodovania a ich vplyv na realizáciu distribučnej stratégie firmy |
Note | VEGA 1/4598/07 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 658.8 - Odbytové hospodárstvo. Predaj. Odbyt |
Keywords | správanie spotrebiteľa * racionalita * marketing služieb * psychológia predaja * zariadenia stravovacie |
Annotation | Životný štandard Slovákov a výdavky na stravovanie. Využitie intuície a kreativity v koncepcii tvorby nového produktu a rozvoj ponuky vedie k interakcii zákazník-produkt. Experimentovanie v oblasti ponuky znižuje riziko obchodnej činnosti. Senzorický marketing vychádza zo základných zmyslov emócií jedinca a vplyvu na tvorbu zážitku zákazníka. |
Public work category | Scientific titles in home noticed scientific year-books (not conference) |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E09 01532-006, OBF - Archív EPC, originál dokumentu |