1. Etika - jeden z nástrojov zvyšovania konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov na európskom trhu potravín
Title | Etika - jeden z nástrojov zvyšovania konkurencieschopnosti agropotravinárskych podnikov na európskom trhu potravín |
---|---|
Parallel title | Ethics - one of the tools of increasing competitiveness of agri-food enterprises on the European food market |
Author info | Eva Svitačová |
Author | Svitačová Eva |
Source document | Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 11, č. 2 (2011), s. 54-60. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2011. ISSN 1335-6186 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 339.137 - Konkurencia |
Keywords | trh potravinový * podnik poľnohospodársky * etika * konkurencieschopnosť |
Annotation | Slovenské agropotravinárske podniky si začínajú uvedomovať, že etika sa stáva jedným z nástrojov zvyšovania konkurencieschopnosti slovenského poľnohospodárstva a agropotravinárstva na európskom trhu potravín. Význam nehmotných aktív pri tvorbe konkurenčných výhod. Spôsoby napĺňania požiadavky - spoluzodpovednosť za kvalitu života na Zemi. Požiadavka férovej konkurencie v etických kódexoch. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2011: 1-4 |