1. Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov
Title | Nové spôsoby aromatizácie mäsových výrobkov |
---|---|
Author info | J. Jajcay, A. Wunderová, Alica Lacková |
Author | Jajcay J. |
Co-authors | Wunderová A. |
Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | |
Source document | Aromatické látky v poživatinách : zborník referátov z 9. celoštátneho sympózia : Banská Bystrica, 28.2.-1.3.1989. S. 95-100. - Bratislava : Potravinárska sekcia Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, 1989 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
Public work category | Scientific works in noticed year-books from home undertakings, home year-books |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E00 01378-001, kópia plného textu |