1. Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok"
SYS | 0158375 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20231011125716.2 | |
100 | $a 20120903a2012łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Podľa prieskumu inovujeme, až keď "tečie do topánok" $f Jaroslava Marušková |
330 | $a Poznatky, ktoré vyplynuli z prieskumu 39 gastronomických zariadení 12 slovenských miest. Hlavný dôvod inovácií - udržanie si konkurencieschopnosti zariadenia, zvýšenie návštevnosti, rast tržieb a lojalita zákazníkov. Inovácie a zamestnanci. Typy inovácií. Zdroje informácií o nových trendoch. Bariéry zmien. Hostia a inovácie. Dva smery v slovenských reštauráciách. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0228194 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 6, č. 7-8 (2012), s. 62-67 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2012 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007346 $a zariadenia stravovacie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007321 $a zamestnanci |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003185 $a manažéri |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003188 $a manažment |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0044167 $a prieskum |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005739 $a Slovensko |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0018309 $a Marušková $b Jaroslava $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20120903 $g AACR2 |