1. Balijská kuchyňa
Title | Balijská kuchyňa : za božskú trpezlivosť božské jedlo |
---|---|
Author info | Barbora Daxner |
Author | Daxner Barbora |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 6, č. 9-10 (2012), s. 72-76. - Žilina : Direct press, 2012. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | gastronómia * potraviny * ryža * káva * Indonézia |
Annotation | Lokálna kuchyňa na indonézskom ostrove Bali. Čerstvosť ako charakteristický znak balijskej kuchyne. Harmonická kombinácia prísad. Posvätná ryža. Morská kuchyňa. Jedlo ako rituál. Cibetky a čerstvá káva. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2012: 1-12 |