1. Franchising ako koncepcia podnikania v 21. storočí
Title | Franchising ako koncepcia podnikania v 21. storočí |
---|---|
Translation | Franchising as business concept in the 21st century |
Author info | Eva Bojková |
Author | Bojková Eva |
Source document | ČasOpis : študentský odborný časopis. Roč. 10, č. 22 (2015), s. 5-17. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2015. ISSN 1337-9593 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 339.18 - Obchodná technika |
Keywords | franchising * podnikanie * služby * výživa * Noturhouse |
Annotation | Franchising sa v súčasnosti najviac rozvíja v oblasti služieb, zdravej výživy a fitnes. Jednou zo spoločností, ktorá ponúka svoj obchodný koncept na báze franchisingovej spolupráce je spoločnosť Naturhouse, ktorá sa špecializuje na poradenstvo a odbornú starostlivosť v oblasti zdravého stravovania. Prezentácia spoločnosti Naturhouse, popis kritérií získania franchísy a postup zakladania vlastného franchisingového podniku pod touto značkou. Ťažkosti, ktoré súvisia s chodom konkrétneho franchisingového podniku Naturhouse. Identifikácia nedostatkov, ktoré sa vyskytujú nielen v celom systéme, ale aj v rámci podniku. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2015: 22-23 |