1. Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny
Title | Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny |
---|---|
Author info | Katarína Fašiangová |
Author | Fašiangová Katarína |
Source document | Goodwill : magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti. Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65. - Bratislava : Goodwill, 2016. ISSN 1337-9798 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy |
Keywords | priemysel potravinársky * technológie nové * dozor potravinový * potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie |
Annotation | Kvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Bunches | 2016: Február-December |