1. Kuchynský odpad
Title | Kuchynský odpad : ako sa vyhnúť pokute? |
---|---|
Author info | Lenka Skalická |
Author | Skalická Lenka |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 10, č. jeseň (2016), s. 32-34. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 628.4/.6 - Hygiena miest |
Keywords | odpad * reštaurácie * zariadenia stravovacie * ekológia * legislatíva * potraviny * tuky * oleje rastlinné |
Annotation | Zber a manipulácia biologicky rozložiteľného kuchynského odpadu zo zariadení spoločného stravovania. Vymedzenie pojmu biologicky rozložiteľný kuchynský a reštauračný odpad. Povinnosti držiteľa odpadu. Zákazy pre prevádzkovateľa kuchyne. Povinnosti prevádzkovateľov pri nakladaní s biologicky rozložiteľným kuchynským a reštauračným odpadom. Manipulácia a spôsob odstraňovania tohto druhu odpadu. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2016: jar-zima |