1. Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle
Title | Využívanie inovatívnych technológií v potravinárskom priemysle : bakalárska práca | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Author info | Timea Kubaská, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová | ||||||||
Author | Kubaská Timea | ||||||||
Another authors | Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená | ||||||||
Corporation | Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru | ||||||||
Issue data | Bratislava, 2018. - 63 s. | ||||||||
Document kind | práce záverečné bakalárske (Bc.) | ||||||||
Language | Slovak | ||||||||
Country of Edition | Slovak Republic | ||||||||
Database | ZÁVEREČNÉ PRÁCE | ||||||||
Call number | 901927 | ||||||||
|