1. Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta
Title | Certifikácia a jej význam pre ochranu zdravia konzumenta : najmenej vyhovovalo mäso a mäsové výrobky |
---|---|
Source document | Obchodné listy : mesačník pre úspešný predaj. Roč. 6, č. 7-8 (Júl-august 1999), s. 23. - Bratislava : PEREXIS, 1999 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo |
Keywords | certifikácia * potraviny * kontrola kvality * dovoz * Slovensko * 1998 |
Annotation | Povinná certifikácia potravinárskych výrobkov na Slovensku. Poznatky z certifikácie tuzemských a dovážaných výrobkov v roku 1998. Certifikáty odobrané v minulom roku. Prehľad o kontrole niektorých certifikovaných výrobkov. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 1999: 1-8 |