1. Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť
Title | Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť |
---|---|
Author info | Fridrich Görner, Ľubomír Valík |
Author | Görner Fridrich |
Co-authors | Valík Ľubomír |
Source document | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 75-76. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo |
Keywords | mlieko * ochrana zdravia * výroba * spotrebitelia * spotreba obyvateľstva |
Annotation | Zvyšovanie nárokov a požiadavky na trvanlivosť konzumného pasterizovaného mlieka. Súčasný stav pasterizovaného mlieka. Dôvody zvyšovania požiadavok na chladenie mlieka. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2000: 1-4 |