1. Biela kniha o bezpečnosti potravín
Title | Biela kniha o bezpečnosti potravín |
---|---|
Author info | Katarína Chudíková |
Author | Chudíková Katarína |
Source document | Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 87. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 663/664 - Potravinárstvo |
Keywords | potraviny * ochrana zdravia * kvalita výrobkov * Európska únia * legislatíva * bezpečnosť potravinová |
Annotation | Pozitíva a negatíva celkovej globalizácie trhu s potravinami súvisiace s kvalitou potravín. Bezpečnosť potravín v Európskej únii. Biela kniha o bezpečnosti potravín. Princípy a štruktúra Bielej knihy. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2000: 1-4 |