1. Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters
Title | Quality Evaluation of Emmer Wheat Genotypes Based on Rheological and Mixolab Parameters | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Translation | Hodnotenie kvality genotypov pšenice Emmer na základe reologických a mixolab parametrov | ||||||||
Author info | Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová, Zdeněk Štěrba | ||||||||
Author | Lacko-Bartošová Magdaléna | ||||||||
Co-authors | Konvalina Petr | ||||||||
Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená | |||||||||
Štěrba Zdeněk | |||||||||
Source document | Czech Journal of Food Sciences. Vol. 37, No. 3 (2019), pp. 192-198 online. - Praha : Czech academy of agricultural sciences. ISSN 1805-9317 | ||||||||
DOI | 10.17221/101/2018-CJFS | ||||||||
Note | ITMS 26 220 220 115. - Registrovaný: Scopus | ||||||||
Document kind | schedule of articles from periodics | ||||||||
Language | English | ||||||||
Country of Edition | Czech Republic | ||||||||
Keywords | pšenica * kvalita výrobkov * pekárenstvo * potravinárstvo | ||||||||
Annotation | Mixolab pri použití na predpovedanie pekárskej kvality pšenice emmerovej a na rozlíšenie genotypov a klimatických podmienok pre rôzne kvalitatívne charakteristiky. Jasné rozlíšenie medzi genotypmi a klimatickými podmienkami poukazujúce na experimentálne faktory, ktoré ovplyvnili parametre týkajúce sa bielkovín a vlastnosti škrobu kriviek Mixolab. | ||||||||
Public work category | Scientific titles in foreign carented magazines and noticed year-books | ||||||||
Registered in | WOS | ||||||||
Registered in | SCOPUS | ||||||||
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ | ||||||||
No. of Archival Copy | E19 01008-001, online | ||||||||
|