1. Od fast foodov k slow foodom
Title | Od fast foodov k slow foodom |
---|---|
Author info | Jaroslava Marušková |
Author | Marušková Jaroslava |
Source document | Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. Roč. 1, č. Zima 2007 (2007), s. 86-88. - Žilina : Direct press, 2007. ISSN 1337-0545 |
Document kind | schedule of articles from periodics |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | gastronómia * stravovanie spoločné * reštaurácie * zariadenia stravovacie * národ * regióny * turistika * ruch cestovný |
Annotation | Medzinárodné hnutie Slow-food ako protipól k narastajúcej uniformnosti gastronómie. Vzdelávanie verejnosti v oblasti tradičnej národnej a regionálnej gastronómie. Vznik tzv. Archy chutí. Návrat k tradičnej gastronómii. Rozvoj gastroturistiky. |
Database | ARTICLES |
References | PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika |
Numbers | 2007: Jar-Zima |