1. Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers
SYS | 0225404 | |
---|---|---|
LBL | 00000naa--22^^^^^---450- | |
005 | 20221019163136.1 | |
100 | $a 20161216a2016łłłłm--y0sloc0103----ba | |
101 | 0- | $a eng $d eng |
102 | $a CZ | |
200 | 1- | $a Sustainable consumption of bakery products; a challenge for Czech consumers and producers $f Tomáš Ratinger, Adam Tomka, Iveta Bošková |
330 | $a Trvalo udržateľná spotreba pekárenských výrobkov, odpady pekárenských výrobkov - výzva pre spotrebiteľov a výrobcov v Česku. | |
463 | -1 | $1 001 eu_un_cat*0224644 $1 011 $a 0139-570X $1 200 1 $a Agricultural economics $d Zemědělská ekonomika $v Vol. 62, no. 10 (2016), s. 447-458 $1 210 $a Prague $c Czech academy of agricultural sciences $d 2016 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0054680 $a pekárenstvo |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007162 $a výrobky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0005892 $a spotreba obyvateľstva |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0044865 $a spotreba udržateľná |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003940 $a odpad |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0003941 $a odpadky |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0007051 $a využitie odpadu |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*h0001544 $a Česko |
675 | $a 663/664 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000356 $x Potravinárstvo | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*0056197 $a Ratinger $b Tomáš $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0065362 $a Tomka $b Adam $4 070 |
701 | -1 | $3 eu_un_auth*0065363 $a Bošková $b Iveta $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 20161216 $g AACR2 |
T85 | $x existuji fulltexy |