1. Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš)
Title | Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš) |
---|---|
Parallel title | Slovak traditional meals offered by restaurants in selected regions of Slovakia (Záhorie, Liptov and Saris) |
Author info | Malgorzata A. Jarossová, Petra Benšová |
Author | Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená |
Co-authors | Benšová Petra |
Source document | Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. S. 90-101 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016 / Jarossová Malgorzata Agnieszka ; Hlavatý Ivan ; Weiss Elżbieta ; Kačeňák Igor ; Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4300-2 |
Výstup z projektu | VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku |
Note | VEGA 1/0635/14 |
Document kind | schedule of articles from year books |
Language | Slovak |
Country of Edition | Slovak Republic |
systematics | 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie |
Keywords | jedlá * príprava jedál * potraviny * kvalita potravín * reštaurácie * gastronómia * regióny * Slovensko |
Annotation | Faktory ovplyvňujúce fungovanie reštaurácii ponúkajúcich zákazníkom tradičné slovenské jedlá v troch regiónoch Slovenska. Kvalita a náročnosť prípravy jedál, bariéry spojené s prevádzkovaním reštaurácií. Prieskum záujmu o typické slovenské jedlá na našom trhu. |
Public work category | Reports at home scientific conferences |
Database | PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ |
No. of Archival Copy | E16 01135-005, originál dokumentu |