1. Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve
SYS | r019763 | |
---|---|---|
LBL | 01466naa^^2200385^^^450 | |
005 | 20221205101502.4 | |
100 | $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba | |
101 | 0- | $a slo |
102 | $a SK | |
200 | 1- | $a Kvalita služieb v súčasnom hotelierstve $f A. Rapacz |
330 | $a Podstata a prístup ku kvalite služieb v hotelierstve. Kvalita a vlastnosti ubytovacích služieb. Princípy manažmentu kvality. Zabezpečovanie kvality na základe normy ISO 9000 (získanie certifikátu). | |
463 | -1 | $1 200 1 $a Ekonomická revue cestovného ruchu $v Roč. 28, č. 4 (1995), s. 167-173 |
610 | 1- | $a hotelierstvo $9 eu_un_auth*h0002368 |
610 | 1- | $a hotely $9 eu_un_auth*h0002369 |
610 | 1- | $a služby $9 eu_un_auth*h0005745 |
610 | 1- | $a kvalita $9 eu_un_auth*h0003009 |
610 | 1- | $a ponuka $9 eu_un_auth*h0004509 |
610 | 1- | $a dopyt $9 eu_un_auth*h0001845 |
610 | 1- | $a ruch cestovný $9 eu_un_auth*h0005574 |
610 | 1- | $a zariadenia ubytovacie $9 eu_un_auth*h0007348 |
610 | 1- | $9 eu_un_auth*0009377 $a TQM |
610 | 1- | $a ISO |
610 | 1- | $a ISO 9000 |
675 | $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie | |
700 | -1 | $3 eu_un_auth*p0024590 $a Rapacz $b Andrzej $4 070 |
801 | -0 | $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2 |